Att välja kanal

Att välja radiokanal tycker jag kan vara lite knepigt. På eftermiddagarna hem från jobbet är det absolut inga problem för då är det “Christer” på P3 som gäller.
Min sambo kallar mig för musikhitler för att jag byter kanal hela tiden. Vi har 11 stycken förprogramerade kanaler i bilen och jag byter friskt mellan dom under resorna för att hitta en rolig, en bra eller precis den där rätta låten. Jag avskyr all reklam men Isabella älskar 118 800-reklamlåten, det är helt enkelt ett evigt bytande i vår bil 😉

Jag byter mellan Rix fm, Lugna favoriter, p3, Rockklassiker, Mix megapol, Bandit, Voice, Nrj, p4, Vinyl, Radio 107,5. (Finns det några fler???)
Just nu kör Vinyl 100% jul och det tycker jag (julfantasten själv) är riktigt mysigt.

Har ni någon favoritradiokanal som ni alltid lyssnar på?

Join the Conversation

1 Comment

  1. P3 är ju en självklart favorit här hemma med, framförallt på morgonen och på eftermiddagen. Runt lunch tycker jag det är sissådär, vinyl 100% jul, har jag aldrig lyssnat på men låter ju perfekt för att komma i lite julstämning, den ska jag försöka ratta in här!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *