Fredagskväll

Ikväll är det Oliver och jag som fredagsmyser. Isabella ville absolut följa med mormor hem. Så utan pyjamas och kanin, ja utan någonting, vinkade vi av henne efter Ikea-besöket. Oliver och jag uträttade några ärenden innan vi for hem. Oliver somnade till vid Haga och den powernapen räckte ju för att jag skulle få en myskompis ikväll.
Idag har vi varit och fikat gott hos min farmor och farfar. Imorgon ska vi kalasa för min moster och på söndag har Elis kalas, mycket smaskens blir det…
Trevlig helg!

20120120-202632.jpg20120120-202649.jpg

Join the Conversation

1 Comment

  1. Min lilla Favvo kille <3 Låter som ni haft en mysig dag ! Och att du och lille man fick en fin fredags kväll ihop. Mysigt för Isabella att vara hos mormor 😉 kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *