Kom på…

Igår kväll när jag låg och nattade Oliver så kom jag på att när Isabella var i samma ålder som Oliver är nu så blev jag gravid. Oliver känns ju så himla liten men Isabella var väl detsamma. Eller? Märkligt men det är väl skillnad på att vara första och andra barnet kanske. Oliver pratar ju visserligen mer än vad Isabella gjorde vid samma tidpunkt men det är väl för att han är lillebror. Mycket märkligt…Ja, ja jag och sambon är i alla fall väldigt överens om att det inte ska bli en trea nu, fast dom andra två har ju plötsligt bara “dykt upp i min mage” så….

Hittade lite snabbt tre bilder på Isabella vid samma
ålder som Oliver är i nu, ca 1 år och 9 månader.

Här kan ni se fler runt samma ålder
Juli -09

Juni -09

Join the Conversation

5 Comments

  1. Vad fina bilder <3 Bästa Isabella ! Tänk vad tiden går fort ! Tycker ni ska satsa på en trea när vi ska ha en två 😉 Om några år ! Tänk vad mysigt !! 😉

  2. Så känner jag oxå även om jag har fyra:)at Nova känns så liten.Här är det bebis stopp för all framtid känns lite ledsamt att aldrig mer bli gravid el amma men jag har gjort mitt nu får jag bli farmor usch så gammalt det lät haha.kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *