Nyår

Nyårsdukningen gick i vitt och silver.
Barnen fick ett eget litet bord.

Full rulle vid barnbordet, 3 av 5 barn. Isabella var ju inte riktigt sig själv igår och
Amalia vill ju än så länge bara ha en filt på golvet och sin mammas tutte till middag,
men nästa år då hänger hon nog med dom andra och röjer 😉

Fördrinkarna förbereds
Jag älskar verkligen mojitos

Till förrätt serverades gubbröra på hembakad kavring

Varmrätten bestod av ungsbakad lax med hummersås,
hasselbackspotatis och fänkålssallad

Jag hade även bakat mitt supersmarriga ostbröd som vi serverade apart

Till efterrätt serverades en jättegod creme brulée i världens fulaste skålar

Rocky road och skumtomtar till kaffet med avec. Ingen gick nog hungrig härifrån igår för sedan gick vi in på smågodis, chips, hemmagjord kola, knäck och spelade några väldigt roliga sällskapsspel. Vid tolvslaget blev det bubbel, ostbricka och nyårspussar.Ett alldeles lagom och mycket trevligt nyår tillsammans med 6 andra småbarnsföräldrar och 5 kottar. Vi hade, tack och lov, ingen misshandling, inga bränder eller knivskärningar och ingen var tvungen att sova ruset ur sig heller som man idag hört på nyheterna om hur andra firat nyår. Det enda tråkiga var att stackars Isabella fick 40 graders feber. Hon som hade längtat så efter nyårskvällen och få ha sin nyinköpta silvriga paljettklänning.
Tack våra fina gäster som kom och gjorde vårt nyår så bra!

Join the Conversation

2 Comments

  1. Tusen tack för ett kanon fint nyår tillsammans! Ni gjorde det så fint <3 Och du har rätt man blev underbart mätt av allt det goda ni bjöd på !! Hoppas ni får en fin kväll och att Isabella kryar på sig ! Tusen kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *