Amalias dopdag

Det blev en lyckad dopdag för Amalia igår. Amalia sa ingenting inte ens när hon fick vattnet på huvudet. Den där lilla sötnosen är verkligen helt otrolig 😉 Vi faddrar läste en dikt och det gick bra och Annas svägerska sjöng och spelade så vackert.
Efter ceremonin i kyrkan bjöds det på smaskens, mingel och presentöppning i församlingshemmet.

Join the Conversation

2 Comments

  1. Tack för en jättefin diktläsning, och för att ni dela denna dag med oss !Jättefina bilder…;) Kramar

  2. Vilka fina bilder och vilken söt liten tjej som döptes! Det är allt så speciellt att gå på dop och har redan lite börjat spån på vårt nästa dop, haha som vi ska typ om ett år! jaja småtänka lite på det får man väll allt! kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *