Krya på sig-present

Har haft två paket legat och väntat här hemma på ett bra tillfälle och idag tyckte jag att det var ett bra tillfälle att barnen fick varsin “krya på sig-present”. Oliver fick duplo-lego med en “Blixten McQueen” och han blev så glad och har kört hela eftermiddagen och kvällen med sin nya bil. Isabella fick sin efterlängtade, egna Skrållan-docka. Gissa om hon blev glad?! Det gjorde Oliver också väldigt glad för nu får han äntligen ha min gamla Skrållan lite mer än tidigare.
Oliver tyckte att det var så roligt att den nya Skrållan kan prata, oj vad han skrattade! Han skrattade så han höll på att kissa på sig när Skrållan sa “Jag vill ha köttbullar” HaHa!!
Det är så roligt att se att dom uppskattade sina presenter så mycket.

Join the Conversation

3 Comments

  1. å “krya-på-dig presenter” så fiffigt! Bra tänkt där! nej fy hoppas verkligen att ni mår bättre nu och att hennes magsjuka har gått över!Kram!

  2. Hej! Vet inte om du känner till det stora Bloggminglet som kommer att vara den 28:e april i Sthlm? Det är för alla föräldrabloggare och alla har chans att komma, läs gärna mer på vår hemsida! Hoppas vi ses 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *