Längtar

Har försökt att jobba igen lite förlorad tid på flexkontot. Det gäller att passa på för möjligheten ges inte så ofta nu när jag har ett pressat schema. Dessutom var jag i eftermiddags på en utbildning som jag bara väntat på i fem år…. Bättre sent än aldrig 😉
Men nu sitter jag på tåget hem, längtan blev så stor till att hinna få pussa mina små kottar innan läggdags.

20120209-180700.jpg
Kortet på mina sötnosar som står vid mitt skrivbord på jobbet

Join the Conversation

2 Comments

  1. Förstår att du längtar hoppas du hann hem innan dem somnat =) Men det är jag nästan säker på att du gjorde ! Hoppas du och G har en mysig kväll ! Kramar

  2. förstår att du längtar hem till dem, men så kul att få gå en utbildning du har längtat efter så länge!
    Tack för råden och tipsen om hur vi ska får vår lill-loppa att somna på kvällarna! ja, det stämmer säkert att vi måste hitta ett sätt som fungerar för oss. Tror att vi nu i vår desperation testar på tok för många och då blir det nog ännu mer rörigt. Det är lite klurigt ibland med de små! Kram!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *