Magsjuka

Sjukstugan fortsätter, Isabella plockade hem magsjuka. Sent i går kväll när jag och sambon precis hade somnat kom magsjukan på besök. Isabella kräktes och kräktes… Usch! Jag hoppas att den försvinner snabbt för den är så fruktansvärt ovälkommen här!! Jag kan ta förkylningar gång på gång och andra vanliga sjukdomar men INTE magsjuka, det är min skräck!! Fy fan det är verkligen vidrigt och jag med min kräkforbi kommer ju nu att vara orolig i flera dagar framöver om den är över eller ej. Isabella börjar ju i alla fall vara så stor nu så att hon kan tala om när hon känner sig lite konstig i magen men med Oliver vet man ju definitivt inte! Han känns lite hängig i mellan åt men i nästa stund är det full rulle kanelbulle. Jag hoppas verkligen att det är över nu och att vi andra slipper skiten. Sambon brukar ju vara känslig för just magsjukor, suck! Isabella har peppar peppar ätit lite yoghurt på förmiddagen, en halv macka mitt på dagen och en pannkaka nu på eftermiddagen och än så länge (peppar peppar ta i trä) har det inte hänt något mer.  Snälla låt det vara över nu! Det blev vab för min del idag och helgens alla planer fick ställas in 🙁 Men jag ska väl inte klaga det är faktiskt nästan precis två år sedan magsjukan härjade i vår familj. Förutom Olivers magtrubbel förra året då förstås, men det var ju inte smittsam magsjuka även om det var mycket kräk och diarré. Nåja… Usch!
Jag börjar nu känna av att man bara fick 3 spridda sovtimmar i natt, det blir en tidig sänggång ikväll för min del. Gäsp!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *