Overallvägran

BellaBus har väldigt bestämda åsikter i alla lägen. Hon pratar ibland så man nästan tror att man har en liten tonåring i huset. I dag när jag hämtade henne på förskolan så kunde hon inte ha sin overall för man är tydligen inte lika snygg när man har den…. AHHHH!! Sånt gör mig tokig! Hur ska det bli när det är dags för tonåren??? Ja man kan undra ibland. Men eftersom jag ändå kom direkt från jobbet och hade bilen, tjafsade jag inte på overallen. Man väljer ju sina fighter ibland och dessutom så känner hon ju själv om det är kallt när vi kommer ut.
Men i morgonbitti då blir det fight om det är overallvägran och dom fighterna vinner alltid mamsen 😉
I morgon är det jag som lämnar för sambon är på kundmöte i Åre just nu så ikväll nattar jag barnen i vår säng på en gång. Dom går ju visserligen in själva till oss på nätterna men jag tror att jag kommer att sova bättre om jag redan vet att jag har dom nära.

Join the Conversation

1 Comment

  1. Hon har nog ärvt det av sin tant anna som inte vill ha sin mössa för att det pajar frillan..;) Men som du skriver man får välja sina fighter. Amalia har redan börjat trotsa hon vägrar ha strumpor och täcke när hon sover 😉 Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *