Prata i telefonen

En annan favorit just nu är att prata med mormor eller tant-Anna i telefonen
Oliver säger inte alltid så mycket utan svarar mest ja eller nej eller så behöver man översätta lite ibland åt den i andra änden. Isabella däremot berättar gärna saker men plötsligt får man bara luren för då var hon klar 😉

På tal om att berätta saker så har Isabella idag berättat massor av roliga saker från sin dag på förskolan idag. Det har berättats om pusskalas, bibliotekbesök, en flicka med en trasig påse med skridskor mm Det är så otroligt roligt att höra henne berätta och resonera om olika saker.

Join the Conversation

1 Comment

  1. haha å längtar så till Olivia börjar prata! Det är så gulligt att höra barn berätta om saker och ting och just hur de ser saker på ett sätt som man som vuxen inte alls ser det på!!härligt!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *