En lugn måndag

Idag har vi tagit det lugnt på förmiddagen, det kändes inget kul att se snön yra utanför fönstret när vi vaknade. Barnen har lekt och röjt i röran här hemma. Allt är ju lite i oordning eftersom halva Isabellas rum står i vardagsrummet medan vi målar hennes nya säng.  Jag har i alla fall fått till en matlista för veckan. Jag har tyvärr tappat inspirationen men nåt måste man ju stoppa i magen och jag tycker att det är skönt att planera just den saken. Nu ska bara inköpslistan skrivas inför morgondagens veckohandling som numera sker på tisdagskvällarna.
Nu hade barnen och jag tänkt att gå och titta på dom små lammen på Över järvagård, Isabella och hennes förskolegrupp var förra veckan och såg dom små söta bebisarna, men usch vad det ser kallt och blåsigt ut utanför. Burr!! Skulle hellre krypa ner i soffan med en kopp varm choklad.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *