Ledig fredag

Det har varit en mycket rolig fredag idag. Anna och Amalia kom på besök, det blev lek och bus med Linus och Jeanette. Isabella tog en premiärtur på nya cykeln, det har varit pusskalas och kottplockning. Sambon åkte innan jobbet och hämtade sängen till Isabella men att skruva ihop den blir söndagens projekt. I kväll gjorde vi pizza tillsammans, barnen skar med sina plastknivar och Tant-Anna fixade pizzasalladen. Till efterrätt hade tant-Anna med sig en massa smaskens. Mätta, belåtna och väldigt trötta somnade mina små och mina ögonlock åker strax igen dom med. Hoppas ni också haft en bra fredag!

Join the Conversation

1 Comment

  1. Tack för en kanondag tillsammans med er ! Alltid lika mysigt att få vara hos er ! Underbara bilder speciellt den på oliver och Amalia ha ha ! Puss

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *