Ett paket

20120412-072516.jpg

Igår kom äntligen paketet med posten. Barnen blev ju såklart överlyckliga när dom såg ett paket i postfacket och för att inte tala om lyckan när dom fick veta att paketet var till dom!! Efter lite tjafs vid samarbetet vid själva öppningen av paketet så såg dom Alfons-böckerna och ville direkt läsa dom såklart. Barnen gillar verkligen Alfons Åberg. I år fyller Alfons 40 år och det firas lite här och var har jag sett, kul!
Men jag kan väl inte direkt rekommendera Alidbris då detta paket borde senast ha kommit till oss den 2 april och Oliver skulle ha fått dom i present men istället kom dom den 11 april. Visst det har varit påsk men det är ändå dåligt och dom får minuspoäng.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *