I tapetdjungeln igen

Vår ena vägg i vardagsrummet måste Skanska åtgärda och igår kom målaren och påbörjade arbetet. Efter lunch ringde han och berättade att vår tapet har utgått ur sortimentet så vi måste välja e ny. Kul men framförhållning vad är det Skanska? Hur som helst så är vi nu inne i tapetdjungeln igen och tittar och tittar. Det är ju så svårt!!! Vi vill nog ha en tapet med mönster och färg denna gång men känner jag oss rätt så blir det säkert någon diskret i slutändan i alla fall. På lördag ska vi till butiken och bestämma oss. Spännande!

Join the Conversation

2 Comments

  1. Trist med en tapet som utgått om man nu vill ha den.
    Finns så mkt fint där i tapetdjungeln,vi valde en galet ful tapet till vårat sovrum när vi hade hantverkare här och jag ångra mig som attans och nu ska JAG leta ny en liten mer diskret o lugnare ton;)kram o lycka till vart får ni välja tapeter??

  2. Vad tråkigt att sen utgått ! Det finns så många fina msn vill ha , jag står fast vid en liten färgklick 😉 Är sugen här hemma på rosa kuddar i soffan 😉 tror du Alex skulle gilla det ? Kramar <3

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *