Påsken är på ingång

Nu är påskhelgen nästan här. I morgon eftermiddag startar vi ledigheten med att flyga en tur till blåkulla 🙂 Åh det ska bli så skönt och mysigt med fyra dagars ledighet tillsammans och få hit gäster på påskmat och fika. Vi ha laddat med ett fullt kylskåp, härligt doftande kryddor på bänken, lite påskpynt på bordet, påskblommor, påskris och Isabella kom idag hem med en kyckling och ett påskkort som hon så fint gjort på förskolan. Mitt hjärta smälte idag när jag stressad kom till förskolan för att hämta barnen, det första som jag ser är mina två charmtroll och hur dom går på gården och håller varandra i handen. Mammas pluttisar!♥
Långfredagen kommer vi att spendera dagen mer eller mindre med att stå i köket och laga mat och det ska bli så roligt. Vi ska testa, för oss, lite nya recept som jag plockat ihop från olika receptsajter. På lördag kommer gammelmormor, mormor och min syster med familj hit och äter upp allt (förhoppningsvis) och firar Oliver.

Join the Conversation

3 Comments

  1. så påskigt och fint ni har det! och vilken fin låda/kruka som ni har kryddorna i i köket, var har du hittat den?! låter som ni har en riktigt härlig långhelg att se framemot! kram!

  2. Åh vad fint ! Man får verkligen påsk känsla ! Hoppas ni får en riktigt härlig påsk helg ! Mysigt att vara hemma tillsammans ! Sötnosarna som håller varandra i handen <3 Tror du ska få pynta hos mig när Malis är större 😉 kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *