Tapetinspiration

Jag vet inte riktigt vad vi vill ha överhuvudtaget. Ena stunden vill jag slå till på någon riktig färgklick, mönster, något som bryter av men sedan börjar jag titta åt dom lite mer diskreta tapeterna. Det är svårt. Den röda tråden i vårt hem är lantligt möter modernt så kanske att någon blommig romantiskt tapet skulle fungera. Många säger att man ska tänka på att man kanske tröttnar fort på tapeter med färg/mönster men nu har jag bestämt mg för att tänka “tröttnar jag så tröttnar jag och då tapetserar vi väl om då igen”. Jag har ju tröttnat nu på våra vita på bara 1 1/2 år. Hm, på lördag kommer nog jag och sambon spendera ett x antal timmar i måleributiken. Jag har suttit och tittat på flera sidor på nätet för att bilda mig en liten stig i den stora tapetdjungeln. Tips mottages varmt om ni har några 😉

Join the Conversation

4 Comments

  1. Jag röstar för tapet nr 3 på översta raden ! Blev helt förälskad i den så fin !!!! 😉 Sov gott <3 Kramar

  2. Inte lätt! Vi har precis beställt alla tapeter till nya huset, man hoppas ju bara att det ska bli bra! Men jag håller med, det är ju bara att tapetsera om om man tröttnar! Kram

  3. Det där med tapeter är aldrig lätt! Jag tycker personligen att när det är så blommigt att det då räcker med en vägg, jag vill oxå ha ev blommigt framöver (jag letat nytt boende) men det får bli som fond.
    Hittar ni på nåt kul i helgen?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *