Nytt vrålåk

20120524-200810.jpg

Idag köpte jag och barnen en syskonvagn på annons. Vi hade en “Vibe” när Oliver var liten men i höstas så sålde jag den för jag blev aldrig kompis med den vagnen. Den var snygg men kändes lite klumpig. Jag har verkligen saknat en syskonvagn sedan dess. Jag har tänkt lite fram och tillbaka eftersom Isabella ändå nu är 4 1/2 år och köpa en syskonvagn nu känns kanske lite sent men denna kommer att underlätta min vardag massor och dessutom köpte jag ju en begagnad vagn…. Det har fungerat bra med ståbrädan till urban-vagnen också och Isabella brukar cykla ibland men hon är samtidigt inne i en liten lat-period vilket är väldigt ovanligt för att vara vårt lilla energiknippe som alltid velat gå och gå. Men det är ju inte alltid som jag vill gå och i hennes takt heller. Nu kommer vi att kunna ge oss ut på en massa äventyr som middag och mys hos tant-Anna och Amalia och barnen kan somna i vagnen på vägen hem. Jag kan gå ut och gå mina promenader ibland trots att sambon jobbar kväll osv. Vi är helt klart nöjda alla tre 😉

Join the Conversation

2 Comments

  1. nejmen vilket vrålåk ni har köpt!! måste vara smidigt att kunna traska iväg med dem både i vagnen och om den är begagnad så känns det bättre om man nu inte skulle gilla vagnen! men det hoppas vi ju såklart att ni gör! kram!

  2. Jag är med nöjd ! 😉 Den är jättefin och ser lätt ut att köra ! Ni är alltid välkomna på mys hos oss <3 Pussa mina gullegrisar !

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *