Vilket ruskigt väder!

Det fick bli regnställ, gummistövlar och barnen tog på sig mössa och vantar vilket jag sedan ångrade att jag inte gjorde. Burr!! Vi gick en sväng till Ica och det ösregnade, blåste svinkallt så det piskade i ansiktet och känseln i mina händer försvann. Barnen var smarta och satt kvar i vagnen under regnskyddet. Jag brukar gilla regn och har inget emot att vara ute och leka när det regnar men idag när det blåser och är kallt får man vara inne om man vill. Barnen handlade några godisbitar och varsin tidning. Jag är ju totalt emot godis men ibland får dom välja några få godisar från tre olika sorter. Ibland får dom välja en glass eller vissa lördagar får dom bara varsitt kinderägg och är nöjda med det för det är nog egentligen bara själva grejen att få köpa godis som dom uppskattar mest. Men det ska vara lördagsgodis för alla runtom pratar ju om det, på dagis, i böcker, på TV osv. Det sköna med Isabella är att hon äter tre godisar och sedan säger hon att det är bra, Oliver däremot han skulle nog kunna fylla en påse och sätta i sig hela om han fick. Isabella åt ju i princip inte socker innan hon blev 2 år, total motsatt med lillebror tyvärr.

Ikväll är det jag och tjejerna som ska göra stan, hoppas att det värsta regnvädret har gett med sig då.

Oliver vår lilla toker, redo för det ruskiga regnvädret


När vi kom hem så smög Oliver in till sig med sin påse och tidning

Join the Conversation

2 Comments

  1. Ha ha han ser så koncentrerad ut där med godispåsen:)ja man funderar på om barnen skulle sakna godis om man inte köpte,vi har glömt vissa lördagar och inget gnäll om godis,det äts för mkt socker i detta land.Men svårt när man har äldre barn som gärna vill ha o vet att det är lördag:)men vi har blivit lite bättre med att inte inta allt för mkt av sockerintaget.Sj äter jag mindre,har egentligen aldrig varit så förtjust i smågodis förräns jag fick Engla o Nova tror det berodde på trötthet efsom de sov aldrig:)jaja ngt att skylla på i alla fall;)hoppas du får en fin kväll trots regn o rusk.KRAM

  2. Vilken myslördag det blev! Tycker du gör helt rätt med godiset, finns ju ingen anledning till att de ska äta en massa godis bara för att det är lördag, är de nöjda så är det ju toppen! Det är ju när man låter barnen frossa i godsaker som det blir problem sen 🙂
    Tack snälla, kakorna var otroligt goda! Gör ett försök, de var inte alls svåra att baka och försvinnande goda 😀
    Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *