Helgen


anderssonlindstrom @ Instagram
I helgen har vi varit bortbjudna på grillat två dagar i rad hos fina vänner! Underbart!
I lördags var vi tillsammans med Anna, Alex och Amalia hos Anna, Tomas och Agnes ( ja det blir lite förvirrat med tre Annor…:) ) Tomas grillade supergoda kycklingar, vi drack gott, Isabella spelade kubb med Tomas och Alex medan tjejerna och Oliver hade lite tjejsnack! En jättetrevlig kväll förutom att jag blev en dränkt katt på vägen hem då himlen bara öppnade sig, barnen hade det ju bra där i vagnen under regnskyddet. Det bara droppade om mig på tåget hem.
I söndags åkte jag och barnen ut till Sofi, Stefan, Elis och Minnas stuga. Vi firade Minnas 2 årsdag i efterskott och Stefan var kvällens grillmästare och det bjöds läckerheter som lax, potatisknyten, kantareller och halloumi. Sofi bakade en jättegod paj till fikat. Det är så mysigt och rogivande att vara ute vid deras stuga och njuta på den härliga tomten.
Tänk vad skulle man göra utan sina underbara vänner?

Join the Conversation

3 Comments

  1. Tack för en mysig kväll tillsammans <3 Och vad gott det var ! Puss & Kram

  2. Ja tänk så tomt livet skulle vara utan sina vänner! Åh så gott med grillat, det kan man aldrig äta för mycket av!
    Tack snälla du, ja ska försöka mig på instagram! Men måste nog komma ini det lite mer och förstå allt sen så kanske jag fastnar! Kram!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *