Bak i bilen

20120915-095649.jpg

Usch det var så hemskt att vakna i morse för idag har jag så fruktansvärt ont pga den inflammerade muskeln vid skuldran. Det är verkligen hemskt att vakna och känna att man har så ont så man inte kan ta hand om sina barn men att man inte har något val. Jag grät mig igenom morgonen, isabella var så duktig och hjälpte mig lite tex så borstade hon mitt hår åt mig. Sedan tvingade mig själv att köra ner till vhd. Vi ska nämligen på kalas hos kusinerna i Linköping idag. Mamma plåstrade om mig med något värmande plåster och gav mig voltaren och något annat bra. Nu sitter jag och barnen bak i bilen och mormor kör så det känns skönt och det värsta har nu släppt. Jag vet inte när jag satt bak i en bil senast, tror aldrig jag har suttit bak i vår bil tidigare. Men vi har det bra vi här bak i bilen… 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *