Join the Conversation

1 Comment

  1. Anna, ang förra inlägget. Så impad jag blir av dig som är så stark trots allt. Även om du förmodligen inte känner dig ett dugg stark så får du fram orden på hur saker och ting är. Jag tänker så på dig och jag vet att du en dag kommer se tillbaka på denna tid i livet och bara ge det en obetydlig suck…för mer verkar han inte vara värd just nu. Hoppas att din lilla loppa oxå snart får rätsida i sina tankar och i sin oro. Hon är ju stor och förstår så mycket av det som händer, det är klart hon reagerar.(Skönt hade ju då varit att få ha TVÅ stöttande föräldrar vid sin sida) Men det blir bra ska du se. Jag brukar alltid tänka på att det som inte dödar det härdar.Och även om jag aldrig varit i din sits så har jag andra erfarenheter när livet skiter sig… Och jag vet att det stämmer. Du är en underbar tjej och dina barn verkar hur ljuvliga som helst! En jäkligt bra grund att stå på!

    Ja, hejsan nu blev det visst en hel roman=) Ta hand om dej! Kramis

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *