Positivt

Igår var en positiv och en bra dag. Jag vaknade glad och hade mina underbara barn igen. Ljuset tittade fram från himlen och jag och Maria tog en härlig lunchpromenad. På kvällen kom min faster över och det kändes mycket bra. Vi pratade och jag känner mig tryggare och starkare. Även om det kommer gå upp och ner. Terapeuten sa förra veckan att det är bra om jag blir arg och får ut ilskan. Så det är positiva tankar som ska fram, ilska, sorg…
En person sade till mig förra veckan “Vad bra att du blev av med honom, han var väl inget att ha och nu vet du ju vad han går för” Så sant så sant! 🙂

Join the Conversation

2 Comments

  1. Heja dig Anna, du gör det så bra. Är inne här och läser titt som tätt och får ont i magen bara av att läsa det du skriver just om er sitution. Stor kram

  2. Skönt med en positiv dag, kan tänka mig att man behöver dem extra mycket för att hämta igen lite kraft och ork! Ja det stämmer ju faktiskt, nu vet du ju vad du vill ha och inte vill ha gällande egenskaper hos en man!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *