Bostad till salu

b35689493d648080f544667739bf3b06

Nu ligger vårt hem ute till salu http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-4rum-jarvastaden-solna-kommun-fridensborgsvagen-48-5750024
Känns overkligt och fruktansvärt med tanke på att det nu är ödet som får bestämma vart jag och mina barn hamnar. Isabella är mycket orolig för att hon ska behöva byta skola mm. Jag har inga svar, inte än i alla fall. Vårt samhälle är definitivt inte uppbyggt för ensamstående och ibland känns allt väldigt orättvist. Allt löser sig, det vet jag och det blir inte alltid som man hade tänkt sig men det kan bli jävligt bra ändå. Det allra bästa i det här är att jag snart blir lite mer fri från den människa som stulit så mycket energi från mig de senaste åren.

Leave a comment

Your email address will not be published.