Vårt nya

Det var ett tag sedan nu som jag faktiskt lyckades ordna ett nytt boende åt mig och barnen men eftersom glädjen togs ifrån mig i samma stund och ju med att jag har svårt för förändringar så har det tagit ett tag för mig att acceptera och landa i det nya. Barnen har nu fått plats på ny skola och ny förskola så det gör också att allt känns lite bättre. (Även om jag är helt emot att dom ska behöva gå igenom bytet, för hade deras pappa varit man så hade vi kunnat lösa detta utan att dom skulle behöva flytta ifrån sina kompisar och byta skola och dagis) Det blev inte som jag hade tänkt mig men det blir nog bra ändå, det var bara att när jag trodde att jag hade löst allt efter motpartens spelregler så försvårade han som vanligt till allt. Men jag börjar ju bli rätt van vid det här laget. Vi hade en överenskommelse om att köpa på norra sidan och när jag mot min vilja köpte längre norrut så köpte han plötsligt söder om stan… Och det spelar ingen roll att alla säger att det blir hans problem att lösa, för det är dom två små älsklingarna som hamnar i kläm. Hur som helst så är det så det blir nu och allt löser sig säkert.
Här är i alla fall några bilder på barnens och mitt nya hem som vi flyttar till i mitten av januari. Lägenheten är så fin, och den är MIN!
Barnen får egna rum och det känns mycket bra. Bilderna är ju inte dom bästa men dom bjuder på en liten förhandstitt i alla fall 😉

20131117-194903.jpg

20131117-194935.jpg

20131117-195047.jpg

20131117-195016.jpg

20131117-195110.jpg

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *