Besök i nya skolan

20131212-200501.jpg

Idag på förmiddagen var Isabella och jag på besök i hennes nya skola. Vi var med på samlingen, en engelskalektion, en rast och ett svenskapass med ett svenskatest. Det gick bra, både med besöket och testet och skolan kändes okej. Helt nöjd blir jag nog aldrig 😉 Isabella hittade två tjejer att leka med och hon tog även några egna intiativ vilket är väldigt ovanligt och det gjorde mig så stolt och glad!
På eftermiddagen fick hon vara med mig på jobbet och det var så mysigt!
Vi har ju varit tillsammans väldigt mycket denna vecka, hon har mått lite dåligt efter helgen och är orolig inför flytt och allt så hon har behövt boosta lite kärlek denna vecka. Det har jag också, känner att jag går in i en låg period igen. Tror att det är flytten som tynger ner mig nu och all stress inför den och julen. Att barnens far fortsätter att bete sig som en patetisk idiot och ljuger för mig gör inte livet enklare heller…
Ikväll somnade Isabella sig gråtandes till sömns då hon var så rädd för att jag ska dö. Stackars liten, det gör ont i en att hon ska oroa sig för sånt. Men vi försökte att komma överens om att vi ska göra allt vi kan för att jag inte ska dö förrän jag blir en mycket gammal gammal tant! ❤️

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *