Den stora dagen…

Idag är det den 26 oktober vilket är det datumet vi fick som beräknat förlossningsdatum (BF). Men ingen bebis har tittat ut än men jag har börjat känna av ordentliga värkar och idag när vi var på kontroll hos vår barnmorska sa hon att hon skulle bli förvånad om jag inte föder i helgen!!! Och jag kan säga det att gärna för mig för ibland gör det så ont så att man inte vet vart man ska ta vägen! Befria mig! Gunnar tog ledigt ikväll dels för att han inte skulle kunna sköta sitt jobb så bra för tankarna skulle nog vara någon annanstans och dels för att serva mig med massage, gottgott och en hand att hålla i när det gör ont. Man vet ju inte detta kan ju hålla på i flera dagar. Jag försöker att hålla mig sysselsatt hela tiden för att vägleda tankarna på annat än på smärtan. Önska mig lycka till och nästagång jag skriver kanske jag är mamma-Anna! 🙂

Lägger in en bild på mina muffinsar som jag bakade igår till jobbet, jag åkte förbi och fikade och snacka lite skit med kollegorna så att de inte glömmer bort mig 🙂 idag på förmiddagen kom min moster och kusin förbi och fikade så det passade ju bra att jag bakade igår.

Kram å hej

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.