Helgen

Helgen har varit lugn och kall. I lördags när vi vaknade var det lite vitt ute och svinkallt så bilen fick stå då vi inte har bytit till vinterdäcken än.  

Carro, Kent och lilla Nova kom på besök, mycket mysigt. Nova är verkligen ett litet charmtroll. Gunnar åkte sen och var mannekäng på en modevisning på hans gym, tyvärr fick vi inte åka med och titta för det var för en viss grupp. Hade varit kul och se men men.

På lördagskvällen kom några barndomsvänner till Gunnar och fikade. Tjorven fick också besök för ett par hade sin lilla valp Marvin med sig, rackarns va dom lekte. Tjorven var helt slut på kvällen.

I dag är det ju farsdag och jag lät mina älsklingar mysa extra länge på förmiddagen. Själv åkte jag till kungens kurva trots att jag bara hade sommardäck på bilen!!! Det gick bra och jag körde mycket lugnt och försiktigt. Jag handlade farsdag-present från barnen, lite gott till Tjorven och en musik-mobil till Isabella att hänga över sängen. Det var så skönt att få lite egentid, missförstå mig inte nu men hemma är man mest en arlamaskin! Helt underbart att sätta sig i bilen med min Lenny Kravitz i högtalarna på hög volym och sen bara få gå och titta i affärer. Även om jag bara var borta i ca 1 timme så var det en underbar timme. Självklart så var det också helt underbart att komma hem till min underbara familj igen och mysa resten av dagen.

På kvällen nu så har Isabella badat för första gången, hon tyckte nog att det var skönt för vi hade förberett oss på gallskrik men hon grät inte alls. Duktig tjej!  

 

 
Charmtrollet Nova

 

 
Nova & Tjorven tyckte om varandra

 

 
Mina älsklingar myser

 

 
Tjorven & Marvin leker

 

 
Isabellas första dopp

 

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.