Trötta!

I dag är vi jätte trötta hela familjen, Isabella fick lite magknip och kunde inte sova i natt. Hon somnade vid halv sex i morse efter skrik och gnäll sedan klockan elva på kvällen. Gunnar kom hem från jobbet vid halv tre i natt och tog över så att jag fick sova lite.

Vi har varit på barnavårdscentralen (BVC) på eftermiddagen och Isabella väger nu 3330 gram. Hon börjar att bli stora tjejen nu, hon är ju redan 11 dagar gammal. Det går fort, för det känns som att hon kom igår.  Har inte riktigt förstått att jag är mamma än.

Ikväll är det killarna på Roomservice som gäller, dom är så härliga. Vi ska nog gå och sova lite middag nu så att vi orkar. Pappa Gunnar kommer hem vid tio idag och det ska bli mysigt att få lite tid att umgås med honom utan en massa måsten som disk, tvätt och annat tråkigt som måste göras på dagtid.

 

Isabella på väg till BVC

 

Favoritkillarna i Roomservice

 

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.