Härlig vinterkyla

Idag har det varit en härlig dag ute i kylan. Jag och Isabella åkte till Natalie och vi gick en promenad i Vinterviken. Kylan bet riktigt i kinderna när vi gick längs vattnet. Vi stannade till och åt jätte goda våfflor på Wintervikens café, jag älskar att gå vid Vinterviken det är så mysigt. När vi var uppvärmda gick vi hem till Natalie och tittade på papperna på hennes nyinköpta lägenhet. Den verkade jättefin, vilket klipp!

Nu är vi jätte trötta så det blir myskväll, G jobbar tyvärr ikväll.

Imorgon ska jag på återkontroll efter förlossningen, hoppas att hon säger att allt är bra och att jag får bada. Jag längtar efter ett härligt varmt skumbad med tända ljus och lugn musik!Hoppas Hoppas!

 

image181

Våfflor

 

 

Kram å Hej

 

Leave a comment

Your email address will not be published.