Nu är det jul här i vårt hus…

Det var ju ett tag sedan som jag skrev om våra dagar så nu blir det mycket att berätta, men jag ska försöka att fatta mig kort.

Helgen började redan i fredags då Gunnar var ledig, vi hade späckat schema hela dagen. Vi började med lunch hos min farmor & farfar efter dom var vi hos Andreas & Cissi som visade upp sin lilla Kristoffer, vilket litet charmtroll 🙂 Middag serverades hemma hos Gunnars mamma & pappa och slutligen blev det ett besök hos Gunnars kusin för att visa upp vår lilla prinsessa innan hemresan. Vi var helt slut på kvällen, men det var en toppendag. Tack allihopa för god mat och fika.

 

Isabella får en ny blöja på ett av besöken

På lördagen fick vi besök av Jennie som åt middag med oss innan hon skulle på fest. Kvällen spenderade vi på Ica Maxi, det är inte ofta som man åker från maxi kl 22.20 en lördagskväll!!! Men det var superskönt att få det avklarat ska ni veta för det var helt tomt i frysen, kylskåpet och i skafferiet så det var inte bara en kasse som skulle inhandlas.

 

Isabella & Jennie

På söndagen blev det lite juligt här hemma, äntligen! Vi hängde upp stjärnan i fönstret, ställde eljusstaken i köksfönstret och lite annat smått och gott har kommit upp ur julkartongerna. Gunnar bakade ett jätte gott julbröd så det doftade jul här hemma när det var dags att tända första ljuset.

 

Julpynt

En fråga till er alla: Är min tomte så förbaskat ful? Gunnar avskyr min tomte och för några år sedan när jag bodde ihop med min katt Fanny så hoppade hon på tomten så han tappade huvudet. Men jag lyckades limma ihop min favorit-tomte som tur var. Ingen jul utan min kära tomte!

 


Min kära tomte

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.