Trist väder som vanligt…

Idag ska vi gå på Nobel middag som min mamma brukar säga, vi har aldrig varit där men vi tittar alltid på tv för att se alla dom fina klänningarna. För min del blir det att äta rester i mina mysbyxor istället för gourmetmat i vacker balklänning.

Isabella sover just nu middag i sin vagga för andra gången i sitt liv. Skönt! Hon har inte velat sova där innan så nu ska vi jobba på att få henne att sova mer där, visserligen är det ju väldigt mysigt att ha henne bredvid sig i sängen.

Nu har jag två blöjbarn här hemma?Tjorven började att löpa igår så nu har hon sina söta små trosor på sig, jag vill inte ha blod överallt.

Det blir en väldigt lugn dag idag för imorgon ska vi till barnläkaren på kontroll, på onsdag ska jag träffa min chef som också är mammaledig och på torsdag börjar föräldragruppen. Dessutom så är vi lite trötta idag efter Isabellas skrik och panik igår, det var nog magen som krånglade.

Nu ska jag gå och göra mig en god skinksmörgås, vi kokade och griljerade julskinkan igår kväll Mums!

 

Isabella sover i sin vagga


Tjorven i sina trosor

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.