Äntligen fredag!

Äntligen fredag….men numera är alla dagar detsamma för mig. Jag upptäckte det idag när jag gick till föräldragruppen och såg en massa folk med påsar från systemet. Jag tänkte "-men det var värst vad dom ska festa på en vardag", men sen klickade det till "-det är klart det är ju fredag…!"
Dagarna och veckorna går så fort tycker jag, snart är Isabella sju och går i skolan 🙂 Nä det dröjer ju men ibland känns det som att veckorna bara springer iväg.

Isabella och jag har idag varit och träffat föräldragruppen. Vi fick lära oss spädbarnsmassage men Isabella och jag fick bara titta på idag då Isabella bestämde sig för att det var matdags just precis då. Hon är som sin mamma äta, äta, äta, mat, mat, mat! Ha ha! 🙂

G jobbar ikväll men är ledig i helgen vilket ska bli mysigt. Planerna för helgen är än så länge inte riktigt bestämda till fullo men det vi vet säkert är att imorgon ska vi på 25-årskalas och sedan ha en myskväll med film.

Trevlig helg alla mina läsare!

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.