En burrig tisdag

Idag kom det ännu mera tråkig post, vad är det här? Suck! Visserligen kom det ju ett trevligt brev igår, en inbjudan till pappas 50 årsdag i april. Tur att inte allt som trillar in genom brevinkastet är tråkbrev! Men självklart så har vi teaterbiljetter samma helg som festen och det är svårt att både vara på teater här i Stockholm och vara på fest nere i Skåne samtidigt. Ytligare ett problem att lösa, men 50 fyller man bara en gång och teater det kan man gå på flera gånger så jag ska försöka att boka om det. Vet inte vad jag tänkte på när vi bokade ?.men jag skyller som vanligt på mjölken i tuttarna, man kan ju inte tänka när man ammar. Hm undrar vad jag ska skylla på sen… 🙂

Idag ligger det lite snö här ute och det blåser jätte mycket, det är burr-väder! Det blir nog en filmkväll när G kommer hem. Imorgon kommer min mamma och min mormor hit på eftermiddagen, det ska bli mysigt.

 351680-299351680-298

Isabella har Tjorven på sin tröja

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.