Lång lugg

Åhh i morgon är det klippning av luggen som gäller, den börjar bli lång nu. G har klipptid som jag bokade sist jag var där och då bestämde vi att jag skulle följa med honom och få min lugg kapad på samma gång. Hon vill inte att jag ska nalla på den själv, det blir aldrig bra ha ha! Jag och Isabella ska gå på stan medan G klipper sig, vi ska hitta en jacka åt mig.

Då blir det ju lunch på stan i morgon också..undrar var? Jag är nog sugen på mat från Tacobar, det var längesedan jag var där nu och det ligger en nära frisören. Hm undrar vad G är sugen på?

Håller på med planering inför Isabellas dop samt min 25 års dag här i vår, kan knappt slita mig för att det är så roligt. Jag har redan klart vilka sånger som ska vara med, vad vi ska bjuda på, lite av dekorationerna och idag började jag även att fila på hur inbjudningskorten ska se ut. Det är ganska långt kvar till det är dags men jag tycker ju att det är så roligt.

Nä nu är det sovdags för mig också..Isabella och Tjorven sover redan.

 

351680-244

Bjuder på en bild på mig själv i den långa luggen, osminkad och trött.

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.