Tjejmys

I går var det en riktigt mysig dag med god lunch hos min farmor och farfar och fika på mitt gamla jobb. Tjorven fick stanna kvar hos farmor och farfar medan jag och Isabella hälsade på mina gamla arbetskollegor. Tjorven verkade mycket nöjd med att ha fått varit där, kan kanske bero på ostbågarna som hon tydligen tiggde till sig 🙂

Jennie följde med hem och vi lagade god mat, hade myskväll och Jennie sov över. Isabella hade lite svårt att sova igår men det var väl pga av alla intryck under dagen med så mycket folk omkring sig.

Idag har jag, Jennie, Isabella och Tjorven inte gjort så mycket, bara myst och gått en promenad i regnet.

Nu är det kväll och G är ledig och är nu på affären och handlar lördagsgott 🙂 Mums…

 image227

Isabella säger godnatt

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.