Bowling, nattsudd & en dålig mamma

Igår ringde några vänner och frågade om vi ville haka på och spela bowling, skit kul tänkte jag som inte har spelat bowling på toklänge. Isabella kunde ju sova i vagnen så jag ringde och kollade om man fick ta med vagnen vilket man fick, perfekt tyckte vi detta kan bli bra. Men tyvärr blev det inte så för det första blev bowlingen senare än vad vi hade tänkt oss och för det andra så var det rena bastun i lokalen vilket gjorde att prinsessan kunde ju inte sova och det var ju hennes sovtid så allt blev bara toktokigt. Dessutom så sög jag på bowling vilket inte gjorde det hela bättre så efter ett riktigt katastrofalt resultat vid första omgången från min sida så fick jag gå ut med Isabella. Jag gick och gick men allt hade redan blivit tokigt, Isabella kunde inte somna om och bara vrålskrek och jag kände mig som världens sämsta mamma. Jag kunde se hur andra människor tittade på mig och tänkte "Dumma människa trodde du att du kunde ta ut en bebis såhär sent, inse du har barn och kan inte göra samma saker som förr, stackars barn". Det slutade med att vi fick avvika innan dom andra i sällskapet och åka hem. Väl hemma tog det bra länge innan hon somnade vilket gjorde att vi inte vaknade förens 11.20 idag!!!! Nu är allt fel, sovtider, rutiner mm och jag känner mig ännu mer som en dålig mamma. Allt hade fungerat om det inte hade varit bastu där inne och det kunde vi ju faktiskt inte veta innan.

Men jag vet att Isabella tycker att hon har världens bästa mamma.

                                            image412

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.