Dagens shopping

Idag tog vi en tur till Ikea och inhandlade lite saker för att dekorera dukningen vid Isabellas namncermoni i vår. Är mycket nöjd med inköpen och tror att det kommer bli ungefär som jag har tänkt mig. Köpte dessutom den omtalade äppeldelaren som jag nu har testat och jag kan bara säga att den var sjukt bra! Jag har tidigare blivit rekommenderad denna finuliga sak men inte trott på den men när den 5:e personen, som var Tessan, sa att den är super så tänkte jag att 5 personer kan inte ha fel och mycket riktigt det hade dom inte heller. Fast jag skar mig och har numera ett plåster på fingret men det var ju inte äppeldelarens fel 🙂 utan jag som var lika klantig som vanligt.

351680-418

Jag köpte också väggdekoration i svart som vi ska sätta upp på den tomma vita väggen i vardagsrummet, detta är för min homestyling inför annonsen till byte. Men jag har insett att jag måste vänta lite för jag vill ha fina bilder på balkongen i annonsen så jag måste fixa till den också. Men ska det vara sånt här väder ute så kan man snart sitta där. Det är ju ingen panik med annonsen heller för vi bor bra just nu.

351680-417

Just nu: I huvudet i Gynning

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.