Förkylning & Gnäll

Idag har vi varit på bvc dels för att träffa föräldragruppen och dels för att väga och mäta lillfia. Det blir bara roligare och roligare att träffa gruppen nu när det händer så mycket med barnen, dom börjar utforska och förstå varandra mer. Första gångerna låg dom ju bara på madrassen om dom inte sov förstås men nu skrattar dom, ligger på mage och tittar på varandra.
Isabella har nu på eftermiddagen blivit tokförkyld, vilket gör att jag nu förstår varför hon enbart ville sova på mitt bröst i natt.


Gnäll

Jag har även fått bekräftat idag att allt inte är som det brukar med Isabella, hon följer inte sin kurva rätt. Inget allvarligt än men vi ska tillbaka till bvc för att kolla henne och föra dagbok här hemma för att se vad som kan orsaka detta. Dom senaste veckorna har varit väldigt intensiva och jag börjar känna av detta själv nu, alla rutiner är definitivt borta. Isabella sover vissa dagar bara 1 timme sammanlagt under hela dagen vilket förståligt nog resulterar i mycket gnäll, skrik, övertrötthet och hon äter dåligt men allt hänger ju ihop med varandra. Hon tar små powernaps och nu längre spelar det ingen roll om jag går med vagnen i två timmar för att hon ska sova för hon ligger vaken och tittar istället. Visserligen vilar hon ju då i alla fall men hon behöver ju sova mera. Antagligen är hon lika nyfiken som sin mor och är rädd att missa massor när hon sover. Hon vill helst inte sitta still utan hon vill bli buren och man måste gå omkring. Sätter man sig ned blir det liv det vill jag lova 🙂 Men hon är stundvis en mycket pigg och glad tjej och självklart är hon alltid världens sötaste prinsessa. Inget att oroa sig över jag är bara så förbenat trött och måste lära mig att komma i säng på kvällarna. Problemet är att Isabella ibland faktiskt sover bra om hon får ligga på mitt bröst så vissa dagar kryper vi ner på eftermiddagen vilket gör att sover jag då kan jag ju inte sova kl 22 på kvällen tyvärr ja ja ond cirkel löser sig snart! men ni kanske förstår om jag är lite borta i huvudet.

Nu har jag gnällt klart och vi ska bekämpa förkylningen också 🙂 tack tack!

 

image405
Min supersöta prinsessa på skötbordet i morse.

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.