Fredagslunch

Idag ska Isabella åka pendeltåg för första gången. Hon och jag ska nämligen åka och äta lunch med två gamla kollegor som numera jobbar på polisstationen i Flemmingsberg. Spännande!
Igår kväll tog jag Isabella och Tjorven med mig på en lägenhetsvisning, självklart så satt ju Tjorven kvar i bilen, men vilken besvikelse. Lägenheten, en trea, låg hur mysigt som helst i ett gammalt hus vid en vik bara några minuter från stan. Perfekt med tomt för Tjorven och Isabella och lägenheten hade jättefina trägolv som jag älskar men den var jätte tokigt planerad så det blir inget av det tyvärr. Så det är bara att fortsätta leta lite smått, det är ju ingen panik ännu.
Nu ska vi gå och välja kläder och göra oss i ordning för vår lilla tripp.
Ha en bra dag och glöm inte bort att tänka – Äntligen fredag!!

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.