Vår shoppingrunda

Isabella och jag kom precis hem från vår shoppingrunda. Vi åkte in till stan för att köpa de födelsedagspresenterna som skulle ha införskaffats igår men aldrig blev av. Jag hittade faktiskt riktigt bra saker, kan ju inte skriva här vad jag hittade för dom kanske läser. Men jag är nöjd i alla fall. Jag hade tänkt köpa mina efterlängtade gummistövlar också men självklart så var min storlek slut! 37:an satt okej men 38:an som jag provade i en annan färg var perfekt! Så jag får kolla igen nästa vecka om dom har kommit in igen, dom var beställda i alla fall sa expediten. Sedan så var jag ju bara tvungen att slinka in på H&M för att kolla lite och för att jag hade en 20% check. En ny svart trenchcoat fick följa med hem då jag inte kan ha min gamla av någon konstig anledning ☺ Jag var riktigt shoppingsugen idag och hade nog kunnat handla en hel del, såg hur mycket som helst som jag bara ville ha. Tur att jag var tvungen att åka hem tidigt. Men det lär nog komma hem lite mer nästa vecka, hi hi!

Denna fick komma med hem från H&M 351680-352

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.