En perfekt Annadag

Igår hade jag en riktig Annadag, först åkte jag och klippte mig men tyvärr jag är inte så nöjd. Jag gjorde som jag alltid gör, sätter mig i stolen och säger "-Gör vad ni vill typ". "-En pagefrisyr" säger frisörskan "-Ja" säger jag och tänker mig något i axellängd men när saxen börjar komma vid örat så inser jag att jag tackat ja till en kort page strax under örat! Men va fan det växer ut igen dessutom så envisas Isabella med att dra mig i håret och det blir lite svårare nu. Det är kul och testa nya frisyrer så vet man sen vad man vill ha och inte ha. Känns som att jag testat en hel del olika dom senaste åren och det vore ju tråkigt att alltid ha samma frisyr.

På eftermiddagen var det dags för babysim, vi tog igen den gång vi missade när Isabella var sjuk. Hon var jätte duktig och gjorde en massa nya övningar och framförallt så dök hon. Hon tyckte inte alls att det var obehagligt, hon är så söt vår lilla prinsessa och på lördag är det kursavslut men vi ska självklart fortsätta med steg två eftersom hon gillar babysimmet.

På kvällen åt jag middag tillsammans med Tove, vi åt på Mårten Trotzig i Gamla stan. Supergott! Jag kan verkligen rekommendera den fiskgrytan med skaldjur som jag åt och inte minst smultronpannacotta med vaniljskum och smultronsorbet till som dessert, mums! Jag var så mätt när jag gick därifrån så jag fick nästan inte igen knapparna på kappan 🙂

Det var trevligt att få träffa Tove och snacka lite skit över god mat och bara vara Anna för en liten stund.

Men rackarns vad man saknar den lilla familjen där hemma när man är borta. Det känns naket och precis som när man har glömt något när jag är utan min lilla prinsessa. Annars så har jag henne där på armen nästan 24 timmar om dygnet, men hon hade det bra hemma med sin pappa och Tjorven. Kvällen avslutades med mys och massage med älsklingen.

Sammanfattningsvis av dagen -en perfekt Annadag!

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.