Myssöndag

Idag är det en riktig myssöndag här hemma vilket är helt underbart. Hela familjen tog sovmorgon imorse och sedan har vi varit ute på promenad, tittat på film och smockat i oss skummraketer som vi köpte i ett av stånden på påskmarknaden igår. Dom var hemmagjorda och riktigt mumsiga. Ikväll blir det att packa för jag, Isabella och Tjorven kommer att spendera veckan nere hos min mamma och det är ju inte bara en sak som ska med när man har hund och barn 🙂 G kommer ner på lördag och äter påskmat och hämtar hem oss igen. Vi har mycket saker och besök att hinna med när vi är där denna vecka och det ska bli riktigt roligt.

Nu ska jag fortsätta med middagen, det blir tacos som vi skulle ha ätit igår men då fick jag ju god mat hos Farmor och G var ute med grabbarna istället.

Hoppas att ni får en mysig söndagskväll och ett bra avslut på denna vecka!

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.