Solsken

Idag skiner solen och jag ser ingenting ut! Det är det värsta med när solen tittar fram att man ser hur skitiga fönstren är! Det måste bli vårstädning här hemma inom en snar framtid. Lägligt nog så fick vi reklam från ett företag som tvättar fönster i brevlådan idag. Man kanske skulle ringa dom för att tvätta fönster är bland det värsta jag vet, det är tålamodet som sviker.  

Idag tyckte Isabella att vi skulle upp tidigt trots att vi varit vakna väldigt mycket i natt. Isabella brukar somna runt nio och vakna första gången vid fyra och sedan vid sju och sedan brukar vi gå upp vid nio. Men igår somnade hon vid halv åtta och sov till halv nio åt en skvätt och somnade om vid kvart över nio. Men när jag var på väg för att lägga mig vid halv elva så vaknade hon och ville inte sova förens vid halv ett. Sedan har hon vaknat vid två, fyra, sex, och klockan åtta tyckte hon att det var definitivt dags för alla att stiga upp. Som tur var så gick G upp med henne och jag låg en halvtimme till för jag var inte människa vid åtta imorse.

Vi har nu varit ute på en härlig promenad i solskenet och det blir nog snart en till för det gäller att passa på att njuta av det fina vädret.

Ha en härlig tisdag!

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.