Våffeldagen

Jag älskar dagar som denna, jag vaknade av mig själv imorse kl 8.15 och kände mig utvilad och glad. Jag gick upp och bakade två limpor till frukosten och förberedde lunchen som nu bara var att ställa in i ugnen när jag kom hem från affären. Ute skiner solen och Tjorven är jätteglad för att det är snö så hon hoppar och skuttar, synd bara att den håller på att smälta bort. Tur att vi köpte en sådan rejäl vagn till Isabella nu när det är blötsnö för hade man haft en med små hjul så hade det nog varit riktigt kämpigt att ta sig fram idag. I eftermiddag blir det chokladvåfflor med apelsinsallad och rostade nötter ett recept som jag hittade i helgens leva & bo-tidning (jag drömmer ju om ett nytt boende) det ska bli spännande att prova något annat än traditionella våfflor.

Nu är det lunchtime!

                            image527

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.