Onsdag

Idag kom vi upp tidigt och åt frukost vid sju och sedan efter en dusch gick vi en långpromenad. Det är så skönt när man kommer upp tidigt för då får man ut mer av dagen.
Till lunch idag provade Isabella kött för första gången, jag lagade en puré av nötfärs och hon tyckte att det var gott men att den hade lite konstig konsistens. Det mesta kom ut igen men vi tar nya tag imorgon och då ska jag mixa den lite mer för nu var det lite smuligt och hon satte i halsen eftersom hon är ovan.
Nu ska vi försöka komma in i nya rutiner igen, vi tappade dom gamla vid 4 månader men det är ju rätt naturligt ju med att hon utvecklas. Jag tycker att det är jätte viktigt med rutiner, det mår vi alla bäst av att ha.

                                     image609
                                              Isabella sitter och drömmer sig bort


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.