Skoomanen finns i mig än..

Jag har alltid älskat skor! Det har inte blivit så många skoköp det senaste året faktiskt men denna vecka har 3 par följt med hem. Fast 1 par ska lämnas tillbaka imorn för jag är inte hundra på dom och numera har man ju några fler att tänka på än bara sig själv. När man var singel spelade det ingen roll om man fick leva på havregrynsgröt resten av månaden men nu har jag ju lyckligtvis en familj som kanske inte vill leva havregrynsgröt 🙂 Dessutom blev jag inte lyckligare efter mina skoköp som förr vilket nog beror på att jag redan är så lycklig! 🙂
Här ser ni de två älsklingarna som kommer att få flytta in hos mig.

351680-580         351680-581
Dessa från TopShop får mig att längta                  & dessa från Vagabond kommer att
till Sex and the city premiären                                
användas flitigt kan jag lova
           

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.