Vårtecken

Idag är det riktigt fint vårväder ute och vi har verkligen njutit av det till fullo. På morgonpromenaden nere hos Isabellas mormor såg vi fina gula gullvivor vilket är ett säkert vårtecken. Trodde inte att dom skulle finnas än men där satt dom så fint i backen.
Igår beställde jag blommorna till vårt kalas, jag tror att dom kommer bli superfina. Kvällen spenderades hemma hos min moster med god mat och trevligt sällskap. Stackars Isabella hade tyvärr magknip igår och även lite i natt men idag verkar det vara bättre. Just nu leker hon för fullt med sin pappa.
Vi åkte hem idag efter lunch och fortsatte att njuta av det fina vårvädret här hemma oxå, Tjorven lekte med en liten liten hund nere i parken så hon är helt slut nu. Snart är det dax för middag.
Hoppas att ni oxå har haft en kanonhelg.

                                    image621
                                        Isabella leker hemma hos sin mormor


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.