Dubbelbokat

Imorgon (lördag)hade jag råkat dubbelboka mig på kvällen. Vi planerade in grillning hos min moster då jag inte trodde att tjejmiddagen skulle bli av. Nu är grillningen inställd då Moster och Co inte vet när dom kommer hem från Kolmårdsbesöket i morgon. Och tjejmiddagen var jag tvungen att tacka nej till eftersom Isabella är inne i ”kan inte vara utan min mamma på kvällarna-fasen” vilket gör att jag inte kan vara ifrån henne efter kl 20 på kvällarna just nu. Hoppas verkligen att den fasen går över snart.

Så från att vara dubbelbokad blev vi plötsligt utan kvällsplaner imorgon men det gör ingenting för vad är mysigare än att njuta av en lugn kväll tillsammans med sin älskling och shlager på tv? Jag antar att även Tjorven kommer att göra oss sällskap i soffan för att se om Charlotte tar hem segern eller inte. Kanske även Isabella kommer att nattsudda, vem vet? Mysigt kommer det att bli iallafall.

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.