Framsteg

I natt har Isabella sovit, hör och häpna, i sin egna säng fram till klockan 4 i natt, då var hon så täppt i näsan och ville sova med sin mamma. Vår lilla prinsessa är så duktig, fast jag måste ju säga att jag tyckte att det kändes väldigt tomt när jag gick och la mig igår kväll. Tur att G inte jobbade sent så det inte var helt tomt fast det är det ju aldrig för jag har ju min mysgris Tjorven som aldrig bangar på att ligga i sängen.
Dessutom sov Isabella middag i sin säng igår och hon ligger där just nu och vilar. Det går framåt…
Efter lunchen idag ska vi möta upp G som just nu är och klipper sig och ta en vända på stan. G är ledig idag så vi ska mysa, hade väl egentligen planer på att gå till Öppna förskolan eftersom dom sedan stänger för sommaren men jag tror inte att vi hinner det.
Hoppas ni får en bra onsdag!


Isabella vilar i sin säng

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.