Gårdagen

Igår kväll gick det inte att göra något här på blogg.se när jag försökte så jag tar gårdagen nu…

Idag (Måndag)har vi tagit det ganska lugnt, vi åkte en sväng och handlade på nyöppnade Willys i Älvsjö. Vi har gått på promenad och gungat, man vill ju bara vara ute i det härliga vädret. G jobbar kväll idag och imorgon ska han på en heldags konferens med jobbet.  

I natt sov Isabella hela natten men självklart så vaknade jag till som vanligt men nästa gång mina ögonlock slogs upp var klockan 6 och jag insåg att Isabella inte hade vaknat och ammat på hela natten. Sedan hon började äta mat så är hon inte lika intresserad av att amma längre vilket kan både kännas bra och dåligt. Men det är ju mest skönt och det sämsta är att mina bröst försvinner igen och blir två små flugfjärtar..ha ha!

 

351680-701
Tjorven försöker göra sig så platt hon bara kan så hon oxå kan vara med

351680-700
En glad prinsessa leker för fullt på eftermiddagen

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.